Γιατί διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές επιλέγουν να παντρευτούν στο Λας Βέγκας;

Μετά την εμφάνισή του με τους Jonas Brothers τη βραδιά απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, ο Τζο Τζόνας παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σόφι Τέρνερ από το “Game of Thrones” σε μια τελετή-έκπληξη στο Λας Βέγκας ενώπιον ενός σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ.

Πολλοί διάσημοι επέλεξαν το Λας Βέγκας για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, χάρη στη γρήγορη έκδοση άδειας και στα πολλά παρεκκλήσια για την τέλεση του μυστηρίου. Μεταξύ των διασήμων που επέλεξαν το Sin City (Πόλη της Αμαρτίας) για να πραγματοποιήσουν γάμους-αστραπή είναι και οι:

Νίκολας Κέιτζ και Έρικα Κόικε

Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ παντρεύτηκε την makeup artist Έρικα Κόικε στο Βέγκας νωρίτερα φέτος.

Τέσσερις μέρες μετά ζήτησε ακύρωση του γάμου υποστηρίζοντας ότι ήταν μεθυσμένος.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζέισον Αλεξάντερ

Η τραγουδίστρια της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον φίλο από τα παιδικά της χρόνια Τζέισον Αλεξάντερ για 55 ώρες σε τελετή-έκπληξη στο Λας Βέγκας το 2004.

Κέλι Ρίπα και Μαρκ Κονσουέλος

Η ηθοποιός, τηλεοπτική παρουσιάστρια και παραγωγός, Κέλι Ρίπα είναι 23 χρόνια παντρεμένη με τον ηθοποιό Μαρκ Κονσουέλος και έχουν τρία παιδιά.

Μόλις έναν χρόνο μετά από την πρώτη τους συνάντηση στο πλατό της σαπουνόπερας “All My Children” το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας.

Σίντι Κρόφορντ και Ρίτσαρντ Γκιρ

Το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ και ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ εξέπληξαν τους θαυμαστές τους με τον γάμο τους στο Λας Βέγκας το 1991.

Έμειναν τέσσερα χρόνια μαζί και σύμφωνα με την Κρόφορντ, «δεν αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στη σχέση τους».

Αργότερα εξήγησε στο περιοδικό People: «Και ήμασταν εξίσου υπεύθυνοι γι’ αυτό. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν εντάξει αν ταξιδεύαμε αεροπορικώς από το Παρίσι στο Λος Άντζελες για να συναντηθούμε για μια νύχτα, για να δούμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήταν».

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ

Οι ηθοποιοί Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ είχαν σχέση τριών μηνών προτού παντρευτούν στο Λας Βέγκας.

Η γρήγορη γαμήλια τελετή εξελίχθηκε σε γάμο που διήρκεσε 13 χρόνια. Απέκτησαν τρεις κόρες και χώρισαν το 2000.

Σάια ΛαΜπαφ και Μία Γκοθ

Ο Αμερικανός ηθοποιός Σάια ΛαΜπαφ και η Αγγλίδα συνάδελφός του, Μία Γκοθ, μετέδωσαν μέσω livestreaming τον γάμο τους στο Λας Βέγκας για τον δει όλος ο κόσμος το 2016.

Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πέρσι.

Τζον Μπον Τζόβι και Ντοροθία Χάρλεϊ

Ο Τζον Μπον Τζόβι παντρεύτηκε την αγαπημένη του από το γυμνάσιο Ντοροθία Χάρλεϊ σε γαμήλια τελετή στο Λας Βέγκας το 1989.

Το ζευγάρι είναι μαζί και έχει τέσσερα παιδιά.

Αντζελίνα Τζολί και Μπίλι Μπομπ Θόρντον

Ένα από τα θρυλικά ζευγάρια του Χόλιγουντ η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής Μπίλι Μπομπ Θόρντον παντρεύτηκαν το 2000 στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι χώρισε τρία χρόνια αργότερα.

Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον

Οι ηθοποιοί Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον παντρεύτηκαν δύο φορές στο Λας Βέγκας, την πρώτη το 1976 μόνο για έξι μήνες.

Χρόνια αργότερα επανασυνδέθηκαν και παντρεύτηκαν ξανά. Απέκτησαν μία κόρη, την ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον και χώρισαν ξανά το 1995.

Πάμελα Άντερσον και Ρικ Σάλομον

Το φωτομοντέλο, ηθοποιός Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ Ρικ Σάλομον στο ξενοδοχείο Mirage του Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2007.

Δύο μήνες αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο γάμος ακυρώθηκε. Τον Ιανουάριο του 2014 αποκάλυψε ότι ξαναπαντρεύτηκαν, αλλά υπέβαλε και πάλι αίτηση για διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 2015.

Λία Ραμίνι και Άντζελο Πάγκαν

Οι ηθοποιοί Λία Ραμίνι και Άντζελο Πάγκαν παντρεύτηκαν το 2003 στο Βέγκας και από τότε είναι μαζί. Η γαμήλια τελετή στο ξενοδοχείο Four Seasons προβλήθηκε από το VH1.

Το ζευγάρι έχει μια κόρη, την 14χρονη Σοφία Μπέλα.

Κάρμεν Ελέκτρα και Ντένις Ρόντμαν

Το μοντέλο, τραγουδίστρια Κάρμεν Ελέκτρα παντρεύτηκε τον πρώην παίκτη του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν το 1998 στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση ακύρωσης του γάμου εννέα μέρες μετά τη γαμήλια τελετή.

Φρανκ Σινάτρα και Μία Φάροου

Η ηθοποιός, Μία Φάροου παντρεύτηκε τον τραγουδιστή, ηθοποιό Φρανκ Σινάτρα τον Ιούλιο του 1966 σε μία κομψή τελετή στο ξενοδοχείο Sands στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι χώρισε το 1968.

Πολ Νιούμαν και Τζόαν Γουντγουόρντ

Ο ηθοποιός Πολ Νιούμαν παντρεύτηκε την ηθοποιό Τζόαν Γουντγουόρντ τον Ιανουάριο του 1958. Το ζευγάρι έμεινε μαζί μέχρι τον θάνατο του Νιούμαν το 2008.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ