Γιατί δεν επιστρέφει η Λίντα Μπλερ στον «Εξορκιστή»;

Οι θαυμαστές της Λίντα Μπλερ σίγουρα απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι η αγαπημένη τους “Ρίγκαν” δεν πρόκειται να επιστρέψει στην επερχόμενη κινηματογραφική τριλογία που ετοιμάζεται και η οποία θα βασίζεται στον “Εξορκιστή“, την ταινία τρόμου που την έκανε παγκοσμίως γνωστή.

Αν και η Έλεν Μπέρστιν θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Κρις ΜακΝιλ στο νέο franchise, η κινηματογραφική της κόρη Λίντα Μπλερ ενημέρωσε για τον λόγο που η ίδια δεν θα υποδυθεί και πάλι τη Ρίγκαν. Όπως έγραψε στο Twitter: “Σε όλους τους θαυμαστές μου που ρωτούν για τη συμμετοχή μου στην επανεκκίνηση του “Εξορκιστή”, από την πλευρά μου δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή ή την επανεμφάνιση του ρόλου μου. Εύχομαι σε όλους όσοι συμμετέχουν το καλύτερο και εκτιμώ την αφοσίωση και το πάθος που έχουν οι θαυμαστές για τον “Εξορκιστή” και τον ρόλο μου”, τόνισε.

Η Μπλερ αν και παραδέχτηκε ότι μίλησε με τους σεναριογράφους και τους παραγωγούς της νέας κινηματογραφικής σειράς του “Εξορκιστή” διευκρίνισε ότι “δεν έχω ιδέα για το έργο και δεν έχω εμπλακεί σε συνομιλία συμμετοχής. Με ενημέρωσαν απλώς, για να ξέρω ότι θα κάνουν την ταινία”. Η πρώτη ταινία του νέου “Εξορκιστή” είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2023.

Στην ταινία τρόμου, που έκανε πρεμιέρα το 1973, η Μπλερ υποδύθηκε τη Ρίγκαν, ένα νεαρό κορίτσι το οποίο κατέλαβε ένας δαίμονας. Ο “Εξορκιστής” υπήρξε η πρώτη ταινία τρόμου η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ