Γιάννης Ξανθούλης: Σαν παιδί ονειρευόμουν πώς θα ήταν η κηδεία μου

Ο Γιάννης Ξανθούλης κάθισε την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2022, στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και ανέφερε πως στην παιδική του ηλικία ονειρευόταν πως θα ήταν η κηδεία του.

«Όλοι θέλουμε να δούμε πώς θα ήταν η κηδεία μας. Σαν παιδί ονειρευόμουν την κηδεία μου. Να δω πως θα κλαίει η μητέρα μου, ο πατέρας μου, οι μοδίστρες μας, κάποιοι γείτονες, οι εχθροί και οι φίλοι που έχουμε και αφήνουμε πίσω μας. Τα ζώα που έχουμε σπίτι και θα πεθάνουν μόλις φύγει ο κύριός τους» είπε ο Γιάννης Ξανθούλης.

Και συνέχισε ο συγγραφές: «Είχα δει ένα έργο που λεγόταν “Αυτή είναι η ζωή μου” με την Λάνα Τάρνερ του 1959, όπου υπήρχε μια μεγαλοπρεπή κηδεία και ήθελα αυτά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Ξανθούλης δήλωσε πως όταν ήταν παιδί «τρελαινόταν» για τα νεκροταφεία. «Δεν φοβόμουν τον θάνατο και μου άρεσε να δημιουργώ μεταφυσικές ιστορίες. Πιστεύω ότι αυτή η ήσυχη πολιτεία, ανθρώπων που ζήσαν και είχαν κάποιο παρελθόν, αυτή η ευγενική θλίψη του νεκροταφείου, αν θέλετε, κάτι μου έκανε», εξήγησε ο Γιάννης Ξανθούλης.

Δείτε τα βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ