Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου θύματος – «Ο πεθαμένος δεν έχει καμία ελπίδα»

Την πρώτη του ανάρτηση έπειτα από περίπου 1,5 μήνα έκανε ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στις Αχαρνές, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Από το τροχαίο έχασε την ζωή του ο 19χρονος συνοδηγός του δεύτερου οχήματος. Ο πατέρας του θύματος μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετά την ανάρτηση του τραγουδιστή.

Στην αρχή, ο πατέρας του 19χρονου θύματος ανέφερε: «Δεν έχει τίποτα ο άνθρωπος, μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε τον πόνο μας. Όχι δείχνει, έτσι είναι… Εμείς έχουμε τον πόνο μας. Είναι μια χαρά, έκανε ό,τι έκανε. Τι λένε και τι δεν λένε τώρα… Ο ζωντανός έχει και την ελπίδα του, ο πεθαμένος δεν έχει καμία ελπίδα».

«Θα είναι έτοιμος να σκοτώσει άλλη μια γάτα»

Συνεχίζοντας είπε ότι: «Εμείς σέρνουμε τα πόδια μας. Προσπαθούμε με φάρμακα μπας και… γιατί έχουμε άλλα δυο παιδιά, μπας και προχωρήσουμε. Δεν ξέρω τι λέει και τι κάνει αλλά δεν χρειάζεται να λένε ούτε ψέματα, ούτε αλήθειες, ούτε τίποτα. Να μας αφήσουν με τον πόνο μας, να κάνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους κι εγώ με τον πόνο μου γιατί κάτι άλλο δεν έχω να κάνω. Όπως βλέπεις ακούμε το πιάνο, ακούμε τα τραγούδια του. Θα είναι έτοιμος να σκοτώσει άλλη μια γάτα, όχι άνθρωπο και η γάτα πάλι έχει την αξία της».

«Μην προσπαθεί να μας πάρει, ούτε έχει προσπαθήσει, γιατί αν είχε προσπαθήσει θα έβλεπα κλήση. Μην μας ζαλίζουν, να μας αφήσουν με τον πόνο μας και ό,τι θα κάνει, θα το κάνει η Δικαιοσύνη. Αν υπάρχει Δικαιοσύνη, αν δεν υπάρχει, δεν ξέρω μετά», σημείωσε.

«Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε με αυτό»

Επίσης, ο πατέρας του 19χρονου θύματος εξήγησε: «Δεν μπορούμε πια να φάμε, δεν είναι και εύκολο. Έχουμε και εμείς τα ψυχολογικά μας, μην νομίζεις. Είναι βαρύ το κεφάλι μας. Η ζωή των ανθρώπων δεν πάει ούτε πέρα ούτε δώθε. Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε με αυτό, νομίζουμε ότι θα μας έρθει αύριο, μεθαύριο, ξέρω ‘γω… Τι είμαστε; Σηκωνόμαστε, πέφτουμε, σηκωνόμαστε, πέφτουμε…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ