Γιάννης Βασιλώττος: «Δέχομαι γυμνές φωτογραφίες κυρίως από άνδρες»

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις γυμνές φωτογραφίες που του στέλνουν στα social media και για τις επαγγελματικές προτάσεις που δε δέχεται.

Σχετικά με τις φωτογραφίες, είπε: «Δέχομαι γυμνές φωτογραφίες στα social media και από γυναίκες και από άνδρες, κυρίως από άνδρες όμως. Πρώτα στέλνουν τη φωτογραφία και μετά το κείμενο… Απαντάω ένα “έλεος” και συνεχίζω να σκρολάρω. Τι να πω; Όταν είχα σχέση, και το είχα πει, λάμβανα περισσότερα τέτοια μηνύματα. Το απαγορευμένο το θέλουμε και περισσότερο».

Αναφερόμενος στις επαγγελματικές προτάσεις, εξήγησε ότι: «Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου για δουλειές για το καλοκαίρι, ακούω συνέχεια φίλους μου -και όχι μόνο- ηθοποιούς να λένε για τις προτάσεις που είχαν. Ρε παιδιά που είναι όλα αυτά τα τηλέφωνα; Δώστε μου κι εμένα ένα τηλέφωνο να χτυπάει. Μάλλον φταίει το ότι δεν είμαι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανακοινώνονται οντισιόν για παντού, κι ας πάρει ο σκηνοθέτης τον κολλητό του να παίξει».

Ερωτηθείς για το αν θα έκανε σχέση με πρώην κοπέλα φίλου του, ο Γιάννης Βασιλώττος απάντησε: «Αν ήθελα να κάνω σχέση με πρώην φίλου μου, θα το συζήταγα πρώτα μαζί του. Αν ο κολλητός μου τα έφτιαχνε με μια κοπέλα που με είχε λυγίσει και ήμουν στα πατώματα… Είναι κάπως περίεργο, αν ήταν όμως κάποιος που έχουμε απλά μια καλησπέρα, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ