Γιάννης Στάνκογλου: Είπε το «αντίο» στον Μανώλη Γλέζο με τον δικό του τρόπο – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάγκη να αποχαιρετήσει τον Μανώλη Γλέζο ένιωσε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες», παρευρέθη διακριτικά στην κηδεία του μεγάλου αγωνιστή της Αριστεράς που τελέστηκε την Τετάρτη σε στενό οικογενειακό κύκλο εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook βίντεο που τράβηξε στο Α’ Νεκροταφείο την ώρα που συνοδεύουν τον Μανώλη Γλέζο στην τελευταία του κατοικία.

Παράλληλα, πρότεινε μετά το τέλος της καραντίνας να ακολουθήσει μία μεγάλη πορεία στην μνήμη του για να τον τιμήσουμε όπως πρέπει. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ Σε εναν μεγάλο Άνθρωπο και προτείνω Μετά το τέλος αυτής Της καραντίνας Μια μεγάλη πορεία στην μνήμη του… Ήμουν εκεί σήμερα και πρέπει να τον τιμήσουμε όπως πρέπει….», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Γλέζος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 30 Μαρτίου σε ηλικία 98 ετών. Είχε εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στις 17 Μαρτίου, με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και ουρολοίμωξης και σχεδόν δύο εβδομάδες μετά άφησε την τελευταία του πνοή λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ