Γιάννης Σπαλιάρας: Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας του – ΒΙΝΤΕΟ

Για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο Ιράν μίλησε στο ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο, «κάποιος ιός είναι με πυρετό, αδυναμία και ζαλάδα. Έχω πάρει αρκετά φάρμακα, είμαι ήδη καλύτερα. Δεν ξέρω πώς αρρώστησα. Εντάξει, έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, είμαι πολύ κοινωνικός γενικά, δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα. Βρίσκομαι στο Qeshm Island, είναι ένα νησάκι στον περσικό κόλπο, είναι συνέχεια καλοκαίρι εδώ. Όταν φύγαμε από την Τεχεράνη χιόνιζε και ήρθαμε εδώ και είναι περίπου 25 βαθμοί. Τώρα, από -5 στους 25 είναι σοκ, γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε έτσι τόσο μεγάλη απόκλιση και σε πολλές άλλες χώρες».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε ενημερώσει μέσα από το Instagram Story, ότι χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και να βάλει ορό χωρίς να αποκαλύπτει τι είχε συμβεί.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται ότι είναι καλύτερα καθώς πριν από λίγα λεπτά ανήρτησε story στο instagram μέσα από το γυμναστήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ