Γιάννης Κότσιρας: «Αφήστε με ήσυχο» – Η αντίδραση του τραγουδιστή για τα μαλλιά του

Ο Γιάννης Κότσιρας φιλοξενήθηκε την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο αγαπημένος τραγουδιστής «εξερράγη», όταν η συζήτηση με τους παρουσιαστές έφτασε στην κόμη του, η οποία δεν είναι πλέον μακριά, με τον αγαπημένο τραγουδιστή μάλιστα να λέει χαρακτηριστικά «αφήστε με ήσυχο».

«Έχετε όλοι αυτή την εντύπωση ότι εγώ γεννήθηκα με μακρύ μαλλί καρέ και το συνέχισα και το κράταγα! Τι είναι αυτό το πράγμα; Είναι φοβερό! Είχα μακρύ μαλλί όταν είχα πήγα φαντάρος, το κούρεψα, έτυχε να κάνω τον πρώτο μου δίσκο με μακρύ, το δεύτερο με μεσαίο και βρίσκομαι στην φάση με τα κοντά. Πρέπει να τα μακραίνω για να με γνωρίζετε; Άμα του αρέσει του Νικόλα θα τα μακρύνω» είπε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Και συμπλήρωσε: «Έχω πει την «άμμο της θάλασσας», με τις τρίχες μου ασχολούνται. Έχω πει «Άξιον εστί», Θεοδωράκη, Μικρούτσικο…».

«Τα κόβω συνέχεια. Αναλόγως τι δίσκο κάνω. Έτυχε να είναι ο Νικόλας πολύ μωρό και να τον φοβίζω και πήγα και τα ‘κοψα. Ξαναμακρύνανε και τα ξανάκοψα. Αφήστε με ήσυχο! Δεν βάζω τίποτα, απλώς λούζομαι και τα αφήνω και στεγνώνουν» ξεκαθάρισε στην συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ