Γιάννης Φλωρινιώτης: Πού και πότε θα γίνει το μνημόσυνο

Ήταν 6 Ιουνίου όταν ο σπουδαίος καλλιτέχνης Γιάννης Φλωρινιώτης άφηνε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», σε ηλικία 76 ετών. Σχεδόν 40 ημέρες έχουν συμπληρωθεί από εκείνη την ημέρα και η κόρη του, Αννούλα Φλωρινιώτη, ανακοίνωσε πότε θα τελεστεί το μνημόσυνο.

Συγκεκριμένα με ένα story της στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, η Αννούλα Φλωρινιώτη έκανε γνωστό πως το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 15 Ιουλίου, στις 9:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, είχε πει: «Θα μου λείψουν τα πάντα από τον μπαμπά μου. Όλη μου την ζωή την θυμάμαι με τον μπαμπά μου. Γιατί από 15χρονών δούλευα μαζί του. Με το που τελείωσα το Λύκειο δουλεύαμε συνέχεια στο εξωτερικό και μέναμε πάντα οι δύο μας. Οι δύο μας στο δωμάτιο, οι δύο μας κάναμε Αναστάσεις, οι δύο μας αλλάζαμε χρόνο, πάντα ήμασταν οι δύο μας, γιατί ταξιδεύαμε και δουλεύαμε μαζί. Πέρυσι αλλάξαμε χρόνο μαζί στο Θριάσιο, οι δύο μας πάλι στο δωμάτιο. Ήμασταν όλα τα παιδιά κοντά στον πατέρα μας, αλλά εγώ του έχω ιδιαίτερη αδυναμία».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ