Γιάννης Χατζηγεωργίου: Μιλά για τη διάρρηξη στο σπίτι του – «Βρήκαν ό,τι χρειάζονταν και έφυγαν»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μετά την διάρρηξη που συνέβη στο διαμέρισμα όπου μένει ο ίδιος με την γυναίκα του.

«Το μάθαμε χθες. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου ενώ ήμουν στα γυρίσματα στον Διογένη με τη Ρούλα Κορομηλά. Μου λέει: “Αγάπη μου, μην ανησυχήσεις, δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσεις αλλά θέλω να σου πω ότι μας κλέψανε”. Το σπίτι 8 ημέρες τώρα το είχαμε νοικιάσει», ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ακόμα είπε ότι: «Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι και μόλις βγήκε έξω, αυτός πήρε το βλέμμα του απότομα. Μπορεί να ήταν αυτός, μπορεί και να μην ήταν. Ποιος ξέρει; Ήταν έτσι περίεργο».

«Μπήκα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα το βρω σμπαραλιασμένο. Το σπίτι ήταν ατόφιο, στα δωμάτια είχε γίνει χαμός. Είχαν πεταχτεί όλα τα πράγματα έξω, γιατί έψαχναν κοσμήματα και μετρητά. Βρήκαν ό,τι χρειάζονταν και έφυγαν», συνέχισε.

Τέλος εξήγησε πως: «Το θετικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα η Βιολέτα, τα γατιά, είμαστε σώοι και αβλαβείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κανείς από τους γείτονές μας δεν γνώριζε κάτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ