Γιάννης Μπέζος: Βλέπω με τρόμο το τηλεοπτικό άνοιγμα

“Χείμαρρος” όπως συνηθίζει ήταν ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει, για το άνοιγμα της τηλεόρασης στη μυθοπλασία, αλλά και για τη νέα γενιά ηθοποιών.

«Η δουλειά μου δεν είναι να κάθομαι, είναι να είμαι ενεργός» δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτοντας πως η μουσική εκπομπή την οποία θα παρουσιάσει θα είναι διαφορετική καθώς δεν θα έχει διασκεδαστική έννοια αλλά όπως είπε θα είναι μια εκπομπή “δωματίου”.

«Θα έχει να κάνει με τα τραγούδια που θα ήθελαν να πουν οι καλεσμένοι και δεν έχουν πει μέχρι τώρα. Με ενδιαφέρει να αναπτυχθεί μία θερμοκρασία πολύ ιδιαίτερη πάνω στην καλή μουσική και στον καλό στίχο και όχι στις ανοησίες οι οποίες περισσεύουν. Οπότε θα είναι κάτι διαφορετικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την απόφασή του να μην είναι φέτος σε κάποια σειρά, ο Γιάννης Μπέζος υποστήριξε: «Δεν ήταν δύσκολο. Δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος δηλαδή». Όπως επεσήμανε βλέπει με “τρόμο” το τηλεοπτικό άνοιγμα φέτος γιατί όπως εξήγησε «και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Θέλει προσοχή. Η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά τα πράγματα».

Ο ηθοποιός δήλωσε χορτασμένος, χωρίς απωθημένα εξηγώντας ότι δεν έχει στερηθεί κάτι όλα αυτά τα χρόνια.

«Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ