Γιάννης Μπέζος: Πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω—Όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν

Ο Γιάννης Μπέζος κάθισε την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022, στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4”. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε μεταξύ άλλων την εμπειρία του σε ένα reunion, ενώ εξομολογήθηκε πως στην συνάντηση δυσαρεστήθηκε, αποκαλύπτοντας και τον λόγο, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο να στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει.

Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Μπέζος περιέγραψε την νέα του εκπομπή στο OPEN, η οποία θα έχει μουσικό χαρακτήρα.

«Θα καταπιαστούμε με κάτι μουσικό στο Open. Φιλοδοξώ πάντα χωρίς να είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω -δεν θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα- ότι θα δημιουργήσουμε ένα δίωρο, στο οποίο θα μπορεί να μπει με έναν τρόπο ο θεατής, που είναι ταυτόχρονα κι ακροατής. Από αυτά που θα ακούσει, να μάθει τι τα γέννησε πάνω από όλα -γιατί τα τραγούδια έχουν ένα χρόνο που γεννήθηκαν- και να τα ακούσει χωρίς πολλή φασαρία και θόρυβο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Και διευκρίνισε: «Θα είναι πολύ minimal. Θέλω να πάμε στην ουσία, όσο μπορείς να το κάνεις αυτό από την τηλεόραση με τους καλεσμένους, τους οποίους ευχαριστώ από τώρα που θα έρθουν για να κάνουμε ένα δίωρο όχι πνευματικής αναζήτησης αλλά λίγο να ξεχαστούμε και να θυμηθούμε ταυτόχρονα. Πάντα λέω εύκολα ναι (στις προτάσεις), αν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και φαντάζομαι τον εαυτό μου σε αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ