Γιάννης Μπέζος: Δεν μπορεί να με «σύρει» ο Πέτρος Φιλιππίδης

Καλεσμένος στην late night εκπομπή που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα στο Action 24 ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος έκανε για πρώτη φορά μια σαφή τοποθέτηση για την πρόσφατη αναφορά που έκανε σε εκείνον ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την απολογία του στο δικαστήριο. Έως τώρα, απέφευγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Γιάννης Μπέζος: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα» – Η αντίδρασή του στις ερωτήσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε…» περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα, δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία» πρόσθεσε.

Γιάννης Μπέζος: Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων – Έχω σταματήσει τρεις σειρές

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μπέζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ