Γιάννης Αϊβάζης: Στα πρώτα μου βήματα δέχθηκα παρενόχληση με πολλούς τρόπους

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί, αλλά και στο γεγονός πως στα πρώτα του βήματα είχε καβαλήσει το καλάμι.

Μιλώντας για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί, ανέφερε ότι: «Στα πρώτα μου βήματα δέχθηκα παρενόχληση με πολλούς τρόπους. Ο χειρότερος είναι ο ψυχολογικός. Εγώ όμως είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος είμαι πολύ ξεκάθαρος.

Στα πρώτα μου βήματα μπήκε τοίχος μπροστά μου ότι «Δεν τον παίρνω σ’ αυτή τη δουλειά, τέλος! Επειδή είναι αυτό που είναι!», επειδή δεν υπήρξε κάποια συνεύρεση, δεν προχώρησε η δουλειά. Μέσα μου τότε το διαχειρίστηκα με μεγάλο θυμό».

Σε ερώτηση για το αν ένιωσε ποτέ ότι καβάλησε το καλάμι, ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε ότι: «Καβάλησα το καλάμι στο ξεκίνημά μου. Ειδικά για ένα παιδί που στην ζωή του δεν τα έχει βρει εύκολα, έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές σαν πιτσιρικάς, από κρεοπώλης, μέχρι να παίζω μουσική σε στριπτιτζάδικο.

Πήγα στην Ολλανδία, δούλεψα σαν σερβιτόρος, έχω ρίξει τόνους ιδρώτα ανεβοκατεβαίνοντας σκαλοπάτια με φαγητά στο Ρότερνταμ για να βγάλω τα λεφτά της σχολής μου. Τίποτα δεν ήρθε εύκολα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ