Γενέθλια για τον πρίγκιπα Τζορτζ – Το μήνυμα πίσω από τη ΦΩΤΟ του διά χειρός Κέιτ Μίντλετον

Γενέθλια έχει ο πρίγκιπας Τζορτζ που γιορτάζει τα οκτώ χρόνια του. Η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον, τηρώντας την παράδοση, φωτογράφισε τον γιο της για να σηματοδοτήσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα και το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογράφισε τον γιο της στο σπίτι τους στο Νόρφολκ, στο Άμνερ Χολ, όπου ο πρίγκιπας Τζορτζ ποζάρει χαμογελαστός και καθισμένος στο καπό ενός τζιπ Land Rover. Ακριβώς εδώ φαίνεται πως κρύβεται το μήνυμα του πορτρέτου, καθώς η μάρκα αυτή αυτοκινήτου ήταν συνώνυμη με τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο στα 99 του χρόνια.

Ο αείμνηστος Δούκας του Εδιμβούργου οδηγούσε πολύ συχνά Land Rover ενώ και το φέρετρό του μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη καρότσα ενός Land Rover που ο ίδιος είχε βοηθήσει στον σχεδιασμό του.

Η φωτογραφία αυτή, έτσι, θεωρείται αφιερωμένη στη μνήμη του προπάππου του Τζορτζ. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι δεινή φωτογράφος και συνηθίζει στα γενέθλια των παιδιών της ή σε κάθε ξεχωριστή επέτειο να δημοσιεύει μία φωτογραφία τιμώντας το ορόσημο στη ζωή της οικογένειάς της.

σχολίασε κι εσύ