Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα γενέθλια με έμπνευση από την «Barbie» και το δώρο του Χρήστου Μάστορα

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η influencer και επιχειρηματίας που γνωρίσαμε ως μοντέλο μέσα από το GNTM γίνεται 27 ετών. Η influencer άρχισε να γιορτάζει τα γενέθλιά της από εχθές (23/8) με ένα πάρτι εμπνευσμένο από τη διασημότερη ταινία για φέτος, που δεν είναι άλλη από την Barbie.

Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της με τους ακολούθους της στο instagram. Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε βλέπουμε το ροζ να κυριαρχεί στον στολισμό. Μία στέκα που έγραφε “Birthday Girl”, μία κορδέλα “Princess” και ένα ποτήρι “παγωτό” ήταν τα αξεσουάρ που είχε το μοντέλο ως το τιμώμενο πρόσωπο του πάρτι.

Πηγή: Instagram/garifalia.kalifoni
Πηγή: Instagram/garifalia.kalifoni
Πηγή: Instagram/garifalia.kalifoni

 

Πηγή: Instagram/garifalia.kalifoni

 

Το ιδιαίτερο δώρο του Χρήστου Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Χρήστου Μάστορα. Η influencer και ο τραγουδιστής είναι μαζί έναν χρόνο και μάλιστα πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειό τους στην Κρήτη. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και φυσικά ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλιά της, ενώ ήταν και εκείνος που κρατούσε την τούρτα.

 

Το μοντέλο ανέβασε σε story στο instagram προφίλ της και το πρωτότυπο δώρο που της έκανε ο τραγουδιστής. Ο Χρήστος Μάστορας της πήρε δύο κούκλες barbie, έχοντας όπως φαίνεται πηγή έμπνευσης το θέμα του πάρτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ