Φώτης Σεργουλόπουλος: Πρέπει να τελειώσει αυτή η κακοποίηση – Τι είπε για τον γιο του – ΒΙΝΤΕΟ

Τον Φώτη Σεργουλόπουλο υποδέχτηκε στην εκπομπή, “Tik Talk”, ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τον εαυτό του και τις επιλογές του, αλλά και την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Ο γιος του, Γιώργος, και η συζήτηση για το μεγάλο ζήτημα της τεκνοθεσίας. Οι φίλοι του, ο ρόλος που έχουν παίξει στη ζωή του και η συγκίνησή του στα όσα λένε γι’ αυτόν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Τζένη Μπότση, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Μαριέλλα Σαββίδου μίλησαν στο Tik Talk για τον δικό τους Φώτη. O γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στη στάση του απέναντι στο κίνημα «Me too» και τη στήριξή του στην Τζένη Μπότση, όταν η ίδια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την δική της ιστορία.

“Δεν φταίει ο χώρος, ήξερα ιστορίες και προέτρεψα να τις πουν, γιατί δεν άντεχα ορισμένες γυναίκες να κρατάνε μέσα τους αυτή τη μαυρίλα. Μου αρέσει να αποκαλύπτονται τα πράγματα, πρέπει να ανοίξει η ντουλάπα και να βγούνε έξω οι σκελετοί. Πρέπει αυτά τα πράγματα να τιμωρούνται, δεν μπορεί ένας άνδρας να μεγαλώνει και να έχει στο νου του ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει σε μια γυναίκα που είναι ευάλωτη. Πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει, πρέπει να τελειώσει αυτή η κακοποίηση” είπε ο Φώτης.

Δείτε τα βίντεο:

“Σαν γονιός είμαι λίγο αυστηρός, βάζω κανόνες και τους τηρώ, είναι πολύ καλό παιδί ο γιος μου” είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία :”η πολιτεία είναι υπεύθυνη για τα παιδιά, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες είμαστε γόνιμοι και μπορούμε να κάνουμε παιδί ανά πάσα στιγμή, δεν μας το απαγορεύει κανένας, δεν είναι μόνο η υιοθεσία. Η πολιτεία είναι υποχρέωση της να το επιτρέψει και να προστατέψει αυτά τα παιδιά να ζήσουν με την οικογένεια που έχουν επιλέξει. Το τι θα πει ο καθένας δεν μας αφορά. Το πρότυπο το καλό της οικογένειας ποιο είναι; Δεν καταλαβαίνω” είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ