Φώτης Σεργουλόπουλος για τον θάνατο του Αντώνη: «Έχει αμβλυνθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής»

Το πρωί της Παρασκευής ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Οι παρουσιαστές και ο ηθοποιός συζήτησαν και για τον θάνατο του Αντώνη, που έχασε τραγικά την ζωή του όταν υπάλληλος του «Blue Horizon» τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πνιγεί. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξέσπασε και σημείωσε πως «έχει αμβλυνθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής».

Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό έχει αμβλυνθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής, του συνανθρώπου μας. Εύκολα μπορείς να τον σπρώξεις, να τον πιάσεις, να τον κλωτσήσεις διότι έχει αμβλυνθεί αυτό το οποίο εμείς αισθανόμαστε, ότι η ανθρώπινη ζωή έχει μεγάλη αξία. Δεν είναι έτσι. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει να χάνονται εκατοντάδες άνθρωποι σε ατυχήματα κ.ά. και αρχίζει λίγο αυτό το έλα μωρέ. Αυτό αισθάνομαι ότι γίνεται άλλη μία είδηση».

Ενώ προσέθεσε πως: «Το ότι ένας άνθρωπος ρουφήχτηκε στο νερό και δεν σταμάτησε κανείς, αυτό είναι απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Και ένα πλοίο πήγαινε και δεν σταμάτησε. Άνθρωπο στη θάλασσα να έλεγαν, θα σταματούσαν και θα έπεφταν να τον πιάσουν. Αυτό με ταράζει τώρα και μιλώ λίγο έντονα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ