Φλογερός έρωτας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας – Ο εφοπλιστής και το μοντέλο

Ενάμιση χρόνο ευτυχίας έκλεισαν ο Ηλίας Σάρρας και η Σάρα Σολντάτι. Ο γιος του εφοπλιστή Γιάννη Σάρρα και της Ευγενίας Δασκαλοπούλου, στην οποία ανήκε η βιομηχανία ΔΕΛΤΑ, ζει έναν φλογερό έρωτα στο πλευρό του όμορφου μοντέλου.

Oι δυο τους, ως πραγματικοί jet setters, ζουν μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τα κοσμικά καλέσματα ανά τον κόσμο. Και μπορεί να μην εκθέτουν τη σχέση τους στα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να ταξιδεύουν και να διασκεδάζουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τα φωτογραφικά φλας, ωστόσο δεν κρύβονται.

Αφού γιόρτασαν την ημέρα των ερωτευμένων με μια απόδραση στη Φλωρεντία, έναν προορισμό που η Σάρα αγαπά ιδιαίτερα, πέρασαν μερικές ημέρες στην Ελλάδα, κάνοντας βόλτες με σκάφος στον Αργοσαρωνικό και στην Αίγινα. Το ζευγάρι, που είναι περιζήτητο στα πάρτι της «χρυσής νεολαίας» της Ευρώπης, στη διάρκεια των εορτών είχε ρόλο οικοδεσπότη για την παρέα του στο ιδιόκτητο σαλέ της μητέρας του εφοπλιστή, στο Σεντ Μόριτζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Soldati (@sara.soldati)

Το καλοκαίρι, όταν οι δυο τους συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης, η Σάρα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας:

«Σε ευχαριστώ που με κάνεις να χαμογελώ κάθε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο. Να χαιρόμαστε αυτή την ειδική ημέρα και με την ευχή να ζήσουμε πολλές ακόμα ημέρες. Σε αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Soldati (@sara.soldati)

Η Ιταλίδα καλλονή μπορεί να είναι έτοιμη να ακολουθήσει τον αγαπημένο της μέχρι την άκρη του κόσμου, ως βάση της, όμως, έχει την Ιταλία, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ