Φίλιππος Σοφιανός: Είμαι παραδοσιακός – Ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι

Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” του ALPHA.

“Κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ακάθιστο. Αφιερώνομαι σε κάτι με ψυχή και σώμα, τα δίνω όλα και μετά πάμε για άλλα. Μην τους πιάσουμε τους γάμους. Εγώ έχω ένα πρότυπο οικογένειας που δεν βρίσκει εφαρμογή. Είμαι παραδοσιακός σε αυτά, πιστεύω στο ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι, στα παιδιά. Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται”, είπε ο γνωστός ηθοποιός στον ALPHA.

“Είναι δύσκολο για έναν κανονικό άνθρωπο να δεχτεί την ζωή ενός ηθοποιού και το αντίθετο. Εγώ ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους του συναφιού ή της δουλειάς μου. Για κάποιο μυστήριο λόγο θεωρούσα τη σκηνή ιερό πράγμα, δεν μπορούσα να ερωτευτώ την παρτενέρ μου. Σε επίπεδο φλερτ μπορεί να φλερτάρω και με την ταξιτζού ας πούμε. Αλλά το να επιλέξεις το φλερτ για σύντροφο είναι πολύ γενναία απόφαση. Έχω τσιμπηθεί με πρωταγωνίστριες όπως και το αντίθετο έχει συμβεί” συμπλήρωσε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Στην ερώτηση αν έχει αισθανθεί αμηχανία σε ερωτικές σκηνές, είπε : “Περιέργως πώς ποτέ. Έχω κάνει πολύ σκληρές ερωτικές σκηνές, ποτέ δεν είχα νιώσει αμηχανία, είχα πάντα τον νου μου πού θα πάει το χέρι μου για να καλύψει τη συνάδελφο, πώς θα κάνει σκιά για να μην φανεί η κυτταρίτιδα ή πώς θα γίνει αυτό για να φανεί το πάθος αλλά να μην προσβάλλω τον άνθρωπο που είναι μαζί μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ