Φασουλής για J2US: Να κοιτάξουν την τύφλα τους όσοι με σχολιάζουν

του Βασίλη Μπουζιώτη

Ο Σταμάτης Φασουλής με αφορμή το “νέο στοίχημά” του μιλά στη Reallife για τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας, τονίζοντας ότι ξεπέρασε την κατάθλιψη με τη συμμετοχή του στο J2US.

“Πάντα υπήρχε ζήλια και χολή αλλά με την πανδημία χτύπησε “κόκκινο”. Υπήρξε και θα συνεχίζει να υπάρχει μια έξαρση ζήλιας, κακεντρέχειας και μικρότητας. Είδες τι είπαν και τι έγραψαν για την Πρωτοψάλτη και για τον Σαββόπουλο. Άγρια “πυρά” προς πολλές κατευθύνσεις, αγριεύει πολύ το παιχνίδι. Και είναι τόσο λυπηρό αυτό. Αντί να μας δώσει ένα μάθημα όλο αυτό που ζήσαμε, έφερε περισσότερα νεύρα και φθόνο” τόνισε.

Για την κριτική που δέχθηκε για τη συμμετοχή του στο J2US, απάντησε “Δεν την ξέρω και αρνούμαι να την μάθω. Δεν με αφορά τι μπορεί να λέει ο καθένας. Να κοιτάξουν την… τύφλα τους. Το σόου αυτό με έβγαλε από την κατάθλιψη που είχε όλο το διάστημα της καραντίνας. Θέλω να δουλεύω, θέλω να βγαίνω από το σπίτι μου, θέλω να υπάρχω στο θέαμα που μου έλειψε, θέλω να έχω επαφή με κόσμο, θέλω να κοιτάω μπροστά και πίστεψέ με δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με μικρότητες και με σχόλια κάποιων”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.