Έξαλλη με τα σχόλια για την εγκυμοσύνη της η Τζούλια Αλεξανδράτου: “Θα πάθετε τίποτα απ’ τη χολέρα που βγάζετε. Ζώα”

Το δικό της μήνυμα σε όσους σχολίασαν αρνητικά την είδηση για την εγκυμοσύνη της έστειλε μέσω social media η Τζούλια Αλεξανδράτου

Θα πάθετε τίποτα απ’ τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια”, έγραψε σε InstaStory στο προφίλ της, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό της εναντίον όσων αναφέρθηκαν αρνητικά στην ευχάριστη είδηση.

Ωστόσο, η Τζούλια Αλεξανδράτου, παρόλο που έχει κρατήσει απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους follower της. Έτσι έκανε και λίγες ώρες ύστερα από το ξέσπασμά της για τα αρνητικά σχόλια όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το υπερηχογράφημα του παιδιού που περιμένει. “Το μωρό μου”, σημείωσε στην ανάρτησή της.

Πώς βιώνει όμως την εγκυμοσύνη της; Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε ένα ακόμη στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ανέφερε πως “η εγκυμοσύνη δεν αντέχεται”. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι είναι “άρρωστη όλη μέρα”, ζητώντας συμβουλές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση πως κυοφορεί το πρώτο της παιδί έκανε γνωστή η ίδια μέσα από ένα στόρι της στα social media, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να είναι ξαπλωμένη, ενώ κρατάει την κοιλίτσα της που είναι φουσκωμένη.

«Baby loading», έγραψε στο ποστ της.

Δείτε το στιγμιότυπο που ανέβασε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ