Έξαλλη η Gisele με τον σύζυγό της—Η απόφαση να επιστρέψει στο NFL και οι καβγάδες

Υπάρχουν προβλήματα στον παράδεισο του Tom Brady και της Gisele Bündchen, λένε αποκλειστικά στο Page Six πηγές.

Το μοντέλο έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή τους κατοικία στην Τάμπα της Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα έπειτα από μια σειρά έντονων διαφωνιών και καβγάδων σχετικά με την απόφαση του Μπρέιντι να επιστρέψει στο NFL, από όπου είχε αποσυρθεί επίσημα.

«Ο Τομ και η Ζιζέλ καβγαδίζουν», λέει μια πηγή στο Page Six, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν με το ζευγάρι, αλλά πάντα τα έβρισκαν στο τέλος. Τα νέα έρχονται αφού ο 45χρονος παίκτης των Buccaneers έχασε 11 ημέρες προπόνησης τον Αύγουστο. Όταν ρωτήθηκε για την “εξαφάνισή του”, είπε: «Είναι όλα προσωπικά… ο καθένας έχει διαφορετικές καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζει. Όλοι έχουμε πραγματικά μοναδικές προκλήσεις στη ζωή μας. Είμαι 45 χρονών φίλε. Γίνονται πολλά σ@@α».

Οι εκπρόσωποι τόσο του Brady όσο και της 42χρονης Bündchen, αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

gisele
Φωτογραφία: gisele/Instagram

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Benjamin, 14 ετών, και την Vivian, 9 ετών. Ο αθλητής είχε αποκτήσει έναν γιο, τον 15χρονο Jack, με την πρώην σύντροφό του, Bridget Moynahan. Μια δεύτερη πηγή λέει, «Υπήρξε πρόβλημα στον γάμο τους σχετικά με την απόφασή του να επιστρέψει στα γήπεδα. Η Ζιζέλ ήταν πάντα αυτή που φρόντιζε τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια και μετά άλλαξε γνώμη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ