Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Φέτος στο Survivor γινόταν σφαγή – Νέα «καρφιά» κατά της Βρισηίδας

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “The 2night show“, μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φετινή εμπειρία της από το “Survivor”.

Ερωτηθείσα για την πρόταση παρουσίασης εκπομπής που δέχθηκε από κανάλι της Κύπρου, απάντησε πως: «Δέχτηκα μια πρόταση για παρουσίαση εκπομπής σε κανάλι της Κύπρου. Τις επόμενες ημέρες έχουμε το οριστικό ραντεβού, που θα διευκρινίσουμε τα οικονομικά μας, το τι καλούμαι εγώ να κάνω και αν έχω την διάθεση και την θέση να τα πραγματοποιήσω, το ίδιο και εκείνοι. Και να αποφασίσουμε και να υπογράψουμε».

Συμπληρώνοντας ότι: «Θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, θα είναι μαγκαζίνο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία αυτή. Δεν με νοιάζει που θα είναι ένα μικρό κανάλι, ξέρω ότι: «Καλύτερα να είσαι πρώτος στο χωριό, παρά τελευταίος στην πόλη». Και θα είναι και μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία για εμένα να γνωρίσω αυτό τον χώρο, διότι δεν έχω εμπειρία. Και μου αρέσει να μαθαίνω και να ξεκινάω από τα χαμηλά και να προχωρώ, γιατί οτιδήποτε διαφορετικό είναι σαν φωτοβολίδα και δεν θέλω να είμαι ακόμα μία φωτοβολίδα στον χώρο αυτόν. Ανυπομονώ αλλά έχω και πολύ άγχος. Αλλά σκέφτομαι ότι θα είμαι και πάλι ο εαυτός μου, Ο κόσμος αγαπάει τους ανθρώπους που δείχνουν την αλήθεια τους και είναι ο εαυτός τους. Και η Κύπρος έχει δείξει μία ιδιαίτερη αγάπη και συμπάθεια στους Έλληνες, οπότε θα το τολμήσω».

Μιλώντας για την εμπειρία της από το φετινό “Survivor”, ανέφερε: «Με αυτές τις συνθήκες αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα πήγαινα ξανά στο «Survivor», αλλά δεν έχω μετανιώσει που πήγα ξανά. Άλλαξαν τα πάντα, το μόνο που έμεινε ίδιο ήταν ο Λιανός. Στο φετινό «Survivor» πήγαινες με την χαρά ότι θα πάρεις τα πέντε χιλιάρικα την εβδομάδα. Είναι πάρα πολλά λεφτά. Όποτε φέτος γινόταν και «σφαγή» για το ποιος θα κάτσει περισσότερο. Συμπεριφορές άλλαζαν από την μία στιγμή στην άλλη, φίλοι να προδίδουν φίλους, άνθρωποι οι οποίοι έχουν ανθρώπινες σχέσεις στην έξω ζωή με άλλους ανθρώπους, να γίνονται εχθροί, να πουλάει ο ένας τον άλλον. Και υπήρχαν και άνθρωποι που έπαιζαν έναν ρόλο καταπληκτικό, πορεύτηκαν και πορεύονται ακόμα και λες μπράβο. Γιατί σαν χαρακτήρας, για αυτό που καλείσαι να κάνεις, εξυπηρετείς το σκοπό, οπότε βγάζεις και τα λεφτά, γιατί κακά τα ψέματα, όλοι για τα λεφτά πήγανε, αυτή την φορά ειδικά. Δεν το παρεξηγώ. Να πληρωθούν και να είναι καλά και ο κύριος Ατζούν που πληρώνει. Γιατί όλα αυτά τα παιδιά είναι Έλληνες και έρχονται πίσω στην Ελλάδα και κάτι κάνουν είτε επιχειρηματικά, είτε κλείνουν κάποιες τρύπες και εγώ χαίρομαι».

«Με την Βρισηίδα γίναμε φίλες στο περσινό “Survivor”, εκεί γνωριστήκαμε. Και ήμασταν καλές φίλες και έχουμε περάσει και καλά μαζί και άσχημα, αλλά τελικά υπήρχε φιλία; Και το λέω αυτό, διότι όταν δύο άνθρωποι έχουν έρθει σε μία κατάσταση και σε μία στιγμή να διαφωνήσουν, ο ένας δεν πρέπει να ακούσει τον άλλον; Και λέω πρέπει γιατί υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες» είπε αρχικά για το τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ενώ συνεχίζοντας είπε: «Σε αυτή την περίπτωση δεν τσακώθηκα εγώ με την συγκεκριμένη κυρία. Μέσα στο παιχνίδι βλέποντας την Ελευθερία να κλαίει, διότι την αποκάλεσε κλέφτρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος, της είπα, παρουσία όλων των συμπαικτών στην καλύβα και η κάμερα μπροστά, ήξερα ότι γράφει ο ρεπόρτερ: «μην κλαις, ο άνθρωπος δεν διστάζει να κάνει το οτιδήποτε, για να παραμένει». Και χρησιμοποίησα την λέξη αδίστακτος και είπα, πάνω στα νεύρα μου, ότι είναι ότι χειρότερο έχω γνωρίσει στην ζωή μου, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μετά βγήκα έξω και η Βρισηίδα δεν μου μίλαγε. Είναι δικαίωμά της, αλλά εγώ ξέρω πως και στο δικαστήριο αν θα πας, έχοντας διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα , ο δικαστής και οι δικηγόροι θα σου δώσουν την ευκαιρία να απολογηθείς και έπειτα θα κρίνουν αν είσαι ένοχος ή αθώος. Δεν μου δόθηκε καν αυτή η ευκαιρία, οπότε τώρα για ποια φιλία μιλάμε; Δεν ξέρω αν θέλω να γίνουμε ξανά φίλες. Κρατάω μέσα μου τον συγκεκριμένο άνθρωπο με αγάπη. Θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα στην ζωή του γιατί περάσαμε στιγμές μαζί, το αφήνω πίσω μου και βάζω τελεία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ