Εβελίνα Παπούλια: Πόσα χρήματα έπαιρνε στη σειρά “Δύο Ξένοι”

Η Εβελίνα Παπούλια έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα με τον ρόλο της στη σειρά “Δύο Ξένοι” ως Μαρίνα Κουντουράτου.

Σε παλιότερες συνεντεύξεις της μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε στην κωμωδία που έκανε πρεμιέρα το 1997, υποστηρίζοντας ότι το κασέ της εκτοξεύτηκε.

“Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία των ‘Δύο Ξένων’. Το κασέ μου μετά ανέβηκε πάρα πολύ τότε, καμία σχέση, η μέρα με τη νύχτα. Και μάλιστα στην επόμενη δουλειά είχα πάει να ζητήσω λιγότερα χρήματα. Δεν ήξερα τι παίζει στην αγορά. Και ξαφνικά τους λέω ‘πείτε μου εσείς, δεν ξέρω’. Μου λέει ένα ποσό και λέω ‘αν νομίζεις ότι αξίζω τόσα, εντάξει, τι να σου πω’. Και μου λέει ‘εντάξει, πάρε τα καθαρά'”, είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Εβελίνα Παπούλια

“Ήταν τεράστια η διαφορά, καμία σχέση, σχεδόν τα διπλάσια λεφτά. Δεν είναι η αναλογία του τώρα. Όταν έπαιρνες τότε ένα εκατομμύριο που η αναλογία είναι 3000 ευρώ, δεν είναι το ίδιο. Κι όταν έπαιρνες ένα εκατομμύριο το επεισόδιο ήταν πολλά λεφτά”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ενώπιος Ενωπίω: Η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου

Απόψε, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Εβελίνα Παπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τη διαδρομή της στην τηλεόραση και το θέατρο. Γιατί πήγε στη Νέα Υόρκη και πώς την κέρδισε ο χορός, το τραγούδι και η υποκριτική;

Τι θυμάται από τη μεγάλη της επιτυχία στην τηλεόραση, ως Μαρίνα Κουντουράτου, στο σήριαλ «Δύο ξένοι» και τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο;

Τα διαζύγια της ζωής της και η νέα μεγάλη της αγάπη.

Τι λέει για τα σχέδιά της για το μέλλον, τα όνειρά της και τη σχέση της με τον Θεό.

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Κάθε Πέμπτη στις 23:30.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ