Εβελίνα Παπούλια: «Πιστεύω πολύ στην φιλία και στο “για πάντα” σε μία ερωτική σχέση»

Στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια μιλώντας για την κόρη της, την προσωπική της ζωή και το πόσο τυχερή υπήρξε στις συνεργασίες της.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη με την Αφροδίτη»

«Την κόρη μου την έχω ψηλά ως άνθρωπο. Μου ταιριάζει η ποιότητα της Αφροδίτης. Είμαι fan club της. Δεν είμαι όμως μαμά παρεμβατική, είμαι σε απόσταση. Μου αρέσει να την θαυμάζω από μακριά. Νιώθω ότι όταν κάποιος παρεμβαίνει στην ζωή του άλλου δεν τον αφήνει να ανασάνει. Είμαι πολύ ‘ερωτευμένη’ με την Αφροδίτη, την αγαπώ. Είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου».

Μιλώντας με τον Κώστα Τσουρό αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια και μία ιστορία του παρελθόντος: «Είχα πει μικρή ότι στα 27 θα κάνω παιδί και στα 27 μου έμεινα έγκυος και 28 γέννησα την Αφροδίτη. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι θέματα timing».

«Πιστεύω πολύ στη φιλία και στο “για πάντα” σε μία ερωτική σχέση»

«Έχω μεγάλες σχέσεις. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων και στην προσωπική ζωή. Και με τους φίλους μου, εγώ αν έχω δοθεί, έχω και επενδύσει. Πιστεύω πολύ στην φιλία και στο ‘για πάντα’ σε μία ερωτική σχέση. Ο γάμος είναι κάτι άλλο, είναι δεσμευτικό. Μπορεί να έκανα κι έναν τρίτο γάμο για την πλάκα μου, δεν ξέρω αν μου είναι κάτι απαραίτητο. Ανήκω κάπου περισσότερο όταν δεν είμαι παντρεμένη».

«Ήμουν τυχερή στις συνεργασίες»

Για τις επαγγελματικές συνεργασίες δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερή, καθώς οι επιλογές της διαμορφώνονται με βάση τους ανθρώπους που θα συνεργαζόταν, όπως παραδέχθηκε η ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ