Ευαγγελία Συριοπούλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Η ανάρτησή της

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Ευαγγελία Συριοπούλου, όπως η ίδια ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της στο Instagram, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής, έσφιξαν στην αγκαλιά τους την Κυριακή το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Τι έγραψε στην ανάρτησή της η Ευαγγελία Συριοπούλου

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που ομολογουμένως της έχει κλέψει την καρδιά.

Η νέα μανούλα έκανε την Πέμπτη μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία ανακοινώνει ότι παίρνει εξιτήριο από την κλινική που έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Ευαγγελία Συριοπούλου

Επίσης, ευχαρίστησε εγκάρδια τον γιατρό της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια και τη μαία της και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου που τη φιλοξένησε και τη στήριξε τις τελευταίες τέσσερις μέρες από τον τοκετό της.

“Πριν τέσσερις μέρες ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης μου για να ζω σήμερα την μοναδική εμπειρία της μητρότητας.

Σε όλο αυτό το ταξίδι αλλά και στην από δω και πέρα πορεία μου θα με ακολουθεί πρώτα ως φίλος και μετά ως γιατρός, ο γυναικολόγος μου Νίκος Σκαρτάδος ( @dr.nikos_skartados ), ο οποίος από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με έβαλε σε ένα ροζ συννεφάκι και φρόντισε αυτό το ταξίδι μέχρι και τον τοκετό να είναι μια διαδρομή χαράς, απόλαυσης και ευτυχίας.

Οπωσδήποτε δίπλα μου είναι από την πρώτη στιγμή η μαία μου Κωνσταντίνα Παπαγγελή, (η οποία όπως βλέπετε στη φωτογραφία θα μπορούσε να είναι και αδερφή μου και δεν είναι τυχαίο αυτό, την ευχαριστώ για οοοοοολα @constantina_papaggeli  ).

Τέλος δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους και το προσωπικό της γυναικολογικής κλινικής ΡΕΑ, οι οποίοι με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου, εμένα, το σύντροφο μου και το μωράκι μας (@rea_maternity). Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας αγαπώ.”, ανέφερε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ