Ευαγγελία Μουμούρη: Είχα πάρει πτυχίο από το 2000 και δεν το ήξερα

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Ευαγγελία Μουμούρη πήρε το πτυχίο της στη δημοσιογραφία. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ότι είχε πάρει το πτυχίο της από το 2000, όμως δεν το γνώριζε.

Αρχικά, η Ευαγγελία Μουμούρη εξήγησε ότι: «Ήρθε από το πουθενά αυτή η ορκωμοσία! Τη δεκαετία του ‘90 έδωσα εξετάσεις και μπήκα στην Πάντειο. Στο τέλος του πρώτου έτους, έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό και δεν με πήρανε. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Πήρα Erasmus, διάβασα τόσο πολύ που πήρα την πρώτη υποτροφία για τις Βρυξέλλες. Εγώ όμως δεν ήθελα να πάω στις Βρυξέλλες κι έτσι αντάλλαξα την υποτροφία με μια συμφοιτήτριά μου που τώρα είναι και κουμπάρα μου, και πήγα στην Πορτογαλία».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Γυρνώντας από την Πορτογαλία με το πάθος και την αγωνία να δώσω ξανά στο Εθνικό, έδωσα εξετάσεις και πέρασα! Εγώ μέχρι εκεί θυμάμαι. Πάμε τώρα στο 2024. Με παίρνει τηλέφωνο η κουμπάρα μου και μου λέει, ότι ο τότε φίλος μας που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδαμε στο Πανεπιστήμιο είναι πια κοσμήτορας κι επειδή θα αλλάξει ο νόμος, όποιος δεν έχει πάρει το πτυχίο διαγράφεται.

Και της είπε: «Δεν λες και στην Εύα να ψάξει να βρει πόσα μαθήματα χρωστάει;». Ένα πρωί, βλέπω 3-4 κλήσεις από την κουμπάρα μου, η οποία μου λέει: «Μωρή ξεμυαλισμένη, έχεις πάρει το πτυχίο από το 2000». Χάρηκα τόσο πολύ, σαν να ήμουν 25 ετών!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ