Eurovision 2022: Η πρώτη ανάρτηση της Αμάντα Γεωργιάδη μετά από τον τελικό – Το μήνυμα που έστειλε στους νικητές

Την πρώτη της ανάρτηση, έπειτα από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, έκανε πριν από λίγες ώρες η Αμάντα Γεωργιάδη.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 66 Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι “Die Together”, κατέκτησε την 8η θέση, ενώ την πρωτιά για την χώρα τους, Ουκρανία, πήραν οι Kalush Orchestra, με το μουσικό κομμάτι «Stefania».

Την Κυριακή η Αμάντα Γεωργιάδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το Green Room, όπου φαίνεται να ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της και τον Φωκά Ευαγγελινό.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί», έγραψε στην ανάρτησή της η Αμάντα Γεωργιάδη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Αμάντα Γεωργιάδη

Αμάντα Γεωργιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τον τελικό της Εurovision – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα “ΟΚ θα το απολαύσω”. Και ναι το απόλαυσα» ήταν τα πρώτα λόγια της νεαρής τραγουδίστριας μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της Eurovision. «Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη» πρόσθεσε.

Μιλώντας για την Ουκρανία και το συγκρότημα Kalush Orchestra, που κέρδισαν τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, η Αμάντα Γεωργιάδη τόνισε ότι πρόκειται για ένα καλό τραγούδι και για καλά παιδιά.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα κάνει τώρα που ολοκληρώθηκε το ταξίδι της στη Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη, εμφανώς κουρασμένη, απάντησε: «Θα κοιμηθώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ