Έτοιμος για το δισκογραφικό του ντεμπούτο ο μικρός αδελφός του Παντελίδη – ΦΩΤΟ

Για το ντεμπούτο του στη δισκογραφία ετοιμάζεται ο νέος Παντελίδης. Ο λόγος για τον 17χρονο αδελφό του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο, ο οποίος έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν με τη φωνή του στο γαμήλιο γλέντι του άλλου αδελφού του Τριαντάφυλλου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Στο γαμήλιο πάρτι ο Κωνσταντίνος πήρε το μικρόφωνο και συγκίνησε τους περευρισκομένους τραγουδώντας επιτυχίες του αείμνηστου Παντελή. Η ομοιότητα στη φωνή του με εκείνη του αδελφού του που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από τριάμισι χρόνια γίνεται πλέον αντιληπτή στα αυτιά όλων, ενώ ακόμη και εμφανισιακά ο μικρός έχει αρχίσει να μοιάζει στον Παντελή όσο μεγαλώνει.

Από τον Δεκέμβριο του 2016 η “Espresso” είχε αποκαλύψει ότι ο 14χρονος τότε Κωνσταντίνος είχε αρχίσει ήδη να παρακολουθεί μαθήματα μουσικής και ορθοφωνίας με έναν από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες, στιχουργούς και δασκάλους φωνητικής, τον Τέρη Σιγανό, τα οποία συνεχίζει έως σήμερα.

Ο δάσκαλός του είχε μιλήσει τότε στην “Espresso” λέγοντας: “Ο Κωνσταντίνος είναι ένα γλυκό παιδί και εκτός του ότι διαθέτει ταλέντο και καλή φωνή είναι ένας άριστος μαθητής. Αν και είναι πολύ μικρός για να μπει στο στούντιο ηχογράφησης, σαφώς έχει πολλές δυνατότητες για να πετύχει”.

Με πληροφορίες από εφημερίδα Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ