Έσπασε τα πλευρά του ο δικός μας, ο Tommy Lee, ο ντράμερ των Mötley Crüe

Μεγάλη περιπέτεια περνάει ο Tommy Lee, ο ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Mötley Crüe. Έσπασε τέσσερα πλευρά λίγο πριν ξεκινήσει η νέα περιοδεία του συγκροτήματος. Την αποκάλυψη έκανε η τελευταία σύζυγος του Tommy Lee, η Brittany Furlan.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στο Nashville. Την ημέρα που θα πετάγανε από το Nashville για την Philadelphia, όπου το συγκρότημα θα έκανε πρόβες πριν ξεκινήσει την περιοδεία του, καλέσανε ένα αυτοκίνητο για να τους πάει στο αεροδρόμιο. Το αυτοκίνητο έφθασε αλλά ο οδηγός, ούτε που κατέβηκε από αυτό για να τους βοηθήσει με τις βαλίτσες. Ο Tommy Lee αποφάσισε να μεταφέρει ο ίδιος τις βαλίτσες και να τις φορτώσει στο αυτοκίνητο. Έξω όμως από το σπίτι που έμειναν προσωρινά για τις διακοπές τους, υπήρχαν κάποια πέτρινα σκαλοπάτια, ορισμένα από τα οποία είχαν κάπως υπερυψωθεί επειδή τα έσπρωχναν από κάτι ρίζες από δέντρα. Ο γνωστός μουσικός σκόνταψε κουβαλώντας δύο βαλίτσες και έπεσε κατρακυλώντας από τα σκαλοπάτια, γεγονός που του κόστισε τέσσερα σπασμένα πλευρά.

Tommy Lee Brittany Furlan

Όταν τον εξέτασαν οι γιατροί στην Philadelphia του συνέστησαν να μην παίξει με το συγκρότημα, διότι δεν νοείται κάποιος να παίζει ντραμς ενώ έχει σπασμένα πλευρά. Ο Tommy Lee δεν δέχθηκε να απουσιάζει από την τουρνέ. Η γυναίκα του Brittany τον χαρακτήρισε ως “fighter” και συμπλήρωσε ότι είναι ο πιo σκληρός τύπος που έχει γνωρίσει.

Tommy Lee

Παρόλα αυτά στην πρώτη συναυλία του συγκροτήματος στην Atlanta, ο Tommy Lee σφαδάζοντας από τους πόνους αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την σκηνή μετά τα πρώτα τραγούδια. Τον αντικατέστησε στην ντραμς ο Tommy Clufetos, ο οποίος έχει δουλέψει με τους Black Sabbath, τον Ted Nugent. τον Alice Cooper και τον Ozzy Osbourne.

Ο Tommy Lee ξανανέβηκε στη σκηνή λίγο αργότερα για να παίξει στο πιάνο την μπαλάντα των Mötley Crüe “Home Sweet Home” από το 1985. Στην εκδήλωση εμφανίστηκε και ο μουσικός Machine Gun Kelly, ο οποίος υποδύθηκε τον Tommy Lee στη σειρά του Netflix “The Dirt”.

Tommy Lee Mötley Crüe

Οι Mötley Crüe στην περιοδεία τους αυτή, που ονομάζεται “The Stadium Tour” εμφανίζονται και με άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι Poison, Joan Jett & The Blackhearts και οι Def Leppard. Είναι η πρώτη περιοδεία των Mötley από την επανένωσή τους το 2018.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Tommy Lee είναι Έλληνας. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1962. Ο πατέρας του ήταν Αμερικανός αξιωματικός που υπηρετούσε στην αμερικάνικη βάση και η μητέρα του Ελληνίδα, η Βασιλική Παπαδημητρίου. Μικρός άκουγε τις μουσικές των Led Zeppelin, Van Halen, Cheap Trick, Kiss, AC/DC και Sweet. Ενώ έχει επιρρεαστεί από τους εξής ντράμερς: John Bonham, Tommy Aldridge, Alex Van Halen και Terry Bozzio.

Ο Tommy Lee έχει κάνει τέσσερις γάμους. Έναν με την πανέμορφη ηθοποιό του Hollywood Heather Locklear to 1986 και έναν με την Pamela Anderson το 1995, ο οποίος έκανε και τον περισσότερο θόρυβο στα media.

Tommy Lee Pamela Anderson Tommy Lee Pamela Anderson Tommy Lee Heather Locklear

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ