Ερωτοχτυπημένος έφηβος ο Μπεν Άφλεκ – ΦΩΤΟ

Σαν ερωτοχτυπημένος έφηβος αισθάνεται ο Μπεν Άφλεκ και δεν το κρύβει. Ο 47χρονος σταρ εθεάθη για άλλη μια φορά στους δρόμους του Λος Άντζελες μαζί με την 31χρονη συμπρωταγωνίστριά του Άνα ντε Άρμας, με την οποία ζει το ειδύλλιό του τους τελευταίους μήνες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κινηματογραφικό σετ της νέας τους ταινίας και από τότε είναι αχώριστοι.

Τον προηγούμενο μήνα απόλαυσαν μία ρομαντική απόδραση στην Κούβα και την Κόστα Ρίκα και τότε αποκάλυψαν ότι ζουν τον έρωτά τους. Περνούν μαζί τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες απολαμβάνοντας ρομαντικούς περιπάτους στους δρόμους της πόλης των Αγγέλων βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά τους.

Ο Άφλεκ φαίνεται πως δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά της αγκαλιάζοντάς τη διαρκώς ενώ και οι δύο φαίνονται να σιγοψιθυρίζουν λόγια ο ένας στον άλλο, μοιάζοντας συνεπαρμένοι. Στο μεταξύ η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ, σύμφωνα με το Us Weekly, επιθυμεί ο Αφλεκ να περιμένει λίγο καιρό προτού συστήσει τη νέα αγαπημένη του στα τρία τους παιδιά.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ