Επικό βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση – Αποκαλύπτει πότε θα βγει ξανά για… ποτό

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Σοφία και την Λένια, οι οποίες είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την επαγγελματική της ζωή.  Το ζευγάρι , που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό, μοιράζεται στα social media αρκετές στιγμές με τα παιδιά του.

Η Βασιλική Μιλλούση ειδικά περνά πολύ χρόνο μαζί με τις κόρες της και φαίνεται πολύ ευτυχισμένη. Βέβαια, δεν αρνείται πως θα ήθελε να είχε ένα “κενό” στο γεμάτο πρόγραμμά της προκειμένου να μπορεί να δει τις φίλες της. Αυτή μάλλον είναι και η…ερώτηση που δέχεται συχνά. Και το αποκάλυψε με ένα απολαυστικό βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok. Σε αυτό, η Βασιλική Μιλλούση, φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά της την μπέμπα της και να προσπαθεί να την ταΐσει.

“Όταν ρωτάνε οι φίλες μου πότε θα βγούμε για ποτό” γράφει στη λεζάντα στο βίντεο, ενώ η ίδια απαντά με αλλοιωμένη φωνή: Σε περίπου… 15 χρόνια.

@vasilikimillousi #ποτέ 😅 #tiktok #4yp ♬ πρωτότυπος ήχος – melina

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ