Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ “ξαναχτυπά”: Γιατί δεν μπορώ να γνωρίσω τον εγγονό μου; – ΦΩΤΟ

Για πρώτη φορά μιλά ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μετά τη γέννηση του εγγονού του Άρτσι. Όπως είπε αισθάνεται ότι είναι άδικο να έχει αποκοπεί από τη ζωή του εγγονού του.

Είπε ότι έχει δει φωτογραφίες του Άρτσι στο διαδίκτυο αλλά ακόμη έχει σε περίοπτη θέση στο σαλόνι του μια φωτογραφία του μωρού που αποκαλούσε “Μέγκι” και μία που κρατά την κόρη του αγκαλιά σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Είπε ότι δεν θα υπήρχε καλύτερο από το να βάλει και μια φωτογραφία του Άρτσι δίπλα τους και στεναχωριέται που δεν του στέλνει μία η Μέγκαν για να την κορνιζάρει δίπλα στις υπόλοιπες οικογενειακές φωτογραδφίες.

Ο κ. Μαρκλ αντιδρά και στις δηλώσεις της Μέγκαν ότι πλήρωσε μόνη της το κολέγιό της. “Πλήρωσα το κάθε σεντ για την εκπαίδευσή της και έχω και τις αποδείξεις από την τράπεζα για να το επιβεβαιώσω” παραπονιέται ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κόρη του και τον πρίγκιπα Χάρι για υποκρισία στην ευαισθησία τους για το περιβάλλον, όπως ακριβώς έχουν υποκριτική στάση απέναντί του. “Ακόμη δεν έχω συναντήσει τον γαμπρό μου. Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπήκε σε ένα αεροπλάνο να έρθει να με βρει να μου ζητήσει το χέρι της; Προφανώς δεν έχει πρόβλημα να μπαίνει σε ιδιωτικά τζετ” τόνισε καυστικά ο Τόμας Μαρκλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ