Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Οι «Παγιδευμένοι» και η μεγάλη του αγάπη

Ο νέος γόης της ελληνικής τηλεόρασης Μιχάλης Λεβεντογιάννης, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι», έχει μια αιώνια μεγάλη αγάπη, την οποία καμία νεότερη δεν μπορεί να υποκαταστήσει.

Παγιδευμένοι: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς

Της Νίκης Κώτσου

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, πρωταγωνιστής της αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», είναι ένας νέος γόης. Είναι ένας άνδρας που δίπλα από τις φωτογραφίες του στο Instagram συγκεντρώνει εκατοντάδες σχόλια θαυμασμού, όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και για την εξωτερική του εμφάνιση. Αξίζει, επίσης, να επισημάνουμε ότι είναι ενεργές πολλές -περισσότερες από το αναμενόμενο- σελίδες από fan clubs. Ο ηθοποιός, ωστόσο, πατά γερά στη γη, παραμένοντας μακριά από κάθε ίχνος έπαρσης.

Εκτός από την ομορφιά του, όσοι τον γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο και για μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, με ευαίσθητη και καλλιεργημένη ψυχή. Είναι, επίσης, πολύ φιλόζωος. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ο Μιχάλης έχει πάντα στο σακίδιό του κονσέρβες, προκειμένου να προσφέρει φαγητό σε κάθε αδέσποτο που μπορεί να συναντήσει στον δρόμο του. Μπορεί να καλέσει την Πυροσβεστική ανά πάσα ώρα και στιγμή αν βρει κάποιο εγκλωβισμένο ζώο. Εχει δύο γάτες στο σπίτι του, ενώ έχει άριστη σχέση με όλα τα κατοικίδια των φίλων και των γειτόνων του.

Λατρεύει επίσης τα άλογα, πηγαίνει συχνά για ιππασία και η επικοινωνία του με τα πανέξυπνα αυτά ζώα είναι ξεχωριστή.

Ο επικείμενος γάμος

Ο Μιχάλης δεν μένει ποτέ μόνος, παρόλο που αυτό το διάστημα δεν έχει κάποια σχέση. Η άριστη επικοινωνία του με τα ζώα εξισορροπεί και τα διαστήματα της μοναχικότητας και αναπληρώνει μεγάλα αποθέματα τρυφερότητας στη ζωή του. Η λήξη του Μουντιάλ σήμανε την επανεκκίνηση για τη σειρά «Παγιδευμένοι», την οποία έχει ήδη αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Τα επεισόδια επιστρέφουν -από σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη-με πολλές ανατροπές, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουμε γάμο! Η Αννα (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ) και ο Δημήτρης παντρεύονται ξανά. Ο Μ. Λεβεντογιάννης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και οι θαυμάστριές του ανυπομονούν να τον δουν με γαμπριάτικο κοστούμι. Ο Μιχάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βοτανικό. Η πρώτη του επιλογή δεν ήταν η ηθοποιία.

Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε Μarketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Οταν επέλεξε τον δρόμο της υποκριτικής, έκανε όσες θυσίες χρειαζόταν προκειμένου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του. «Από 16 χρόνων εργάζομαι. Εχω εργαστεί ως βοηθός ηλεκτρολόγου, ως σερβιτόρος, στη νύχτα, και δεν πήγαινα διακοπές όταν τελείωνε το σχολείο. Ηξερα ότι επέλεξα ένα επάγγελμα δύσκολο, γι’ αυτό δούλευα και αλλού ταυτόχρονα, αλλά είχα και τη στήριξη των γονιών μου», έχει δηλώσει στο παρελθόν. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία, ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας τον χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2013, ξεκινώντας μια πολλά υποσχόμενη πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ