Έμιλυ Κολιανδρή: «Θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία, οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το θέμα της απιστίας και της συγχώρεσης.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως η απιστία είναι κάτι που θα συγχωρούσε την πρώτη φορά, αλλά όχι την δεύτερη, εξηγώντας πως οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες.

«Προσπαθώ να δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, μικρότερη δεν το έκανα. Έλεγα αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει και αν με προδόσει κάποιος φίλος μου ή σύντροφος μου, δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν λάθη, μπορούν να μετανιώσουν για πράγματα, είμαστε όψεις ενός προσώπου… έχουμε πολλά πρόσωπα τέλος πάντων», είπε συγκεκριμένα.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οπότε, ναι, δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους και σε εμένα να κάνω λάθη. Παλιότερα δεν το έκανα. Δεν με συγχωρούσα εύκολα για πράγματα. Τώρα προσπαθώ να μη χτυπάω τόσο πολύ τον εαυτό μου, να τον αγαπάω λίγο περισσότερο, να τον φροντίζω».

Η κόκκινη γραμμή μου έχει να κάνει με την προδοσία, όταν κάποιος προδίδει τη σχέση που είχατε – όχι απαραίτητα σε επίπεδο ερωτικό, που κάποιος μπορεί να σε απιστήσει. Την απιστία νιώθω ότι θα μπορούσα να τη συγχωρήσω γιατί καταλαβαίνω ότι είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες, και μπορεί να συμβεί».

«Θα το συγχωρούσα μια φορά, δεύτερη όχι. Η κόκκινη γραμμή μου μάλλον έχει να κάνει με τις φορές που μπορεί να σε προδώσει κάποιος. Δίνω 1-2 ευκαιρίες, στην τρίτη νομίζω καίγεσαι…», είπε τέλος η Έμιλυ Κολιανδρή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ