Emily in Paris: Tα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν άρχισαν

Tα γυρίσματα της νέας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Emily in Paris» είναι γεγονός! Η Έμιλι επιστρέφει πιο ανανεωμένη και δυναμική από ποτέ στις οθόνες μας, κάνοντας τους εκατομμύρια φανατικούς της σειράς πολύ ανυπόμονους για το τι έπεται στον νέο κύκλο.

Το show έχει λάβει το πράσινο φως από τις 11 Νοεμβρίου του 2020 για το δεύτερο κύκλο – μόλις δηλαδή μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του πρώτου – δεν έχει προβεί όμως σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν. Το πιο πιθανό πάντως είναι ότι θα λάβει χώρα στα τέλη 2021 ή στις αρχές του 2022.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως πληροφορηθήκαμε από τον επίσημο λογαριασμό του «Emily in Paris» στο instagram, στον οποίο αναρτήθηκε ένα βίντεο με όλους τους ηθοποιούς φανερά ενθουσιασμένους για την επιστροφή τους στο σετ! Μάλιστα, νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα στη Γαλλία με τη Λίλι Κόλινς να φοράει τρία διαφορετικά outfits.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του Darren Star – διάσημου για τεράστιες επιτυχίες όπως το «Beverly Hills, 90210», «Melrose Place» και «Sex and the City» – κατέλαβε την κορυφή στη λίστα του Netflix σε πολλές χώρες, καθώς μεγάλος αριθμός θεατών παρακολούθησε με αγωνία τις περιπέτειες της ηρωίδας στην Πόλη του Φωτός.

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό: Dominique Charriau/WireImage

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ