Έμιλι Ρατακόφσκι: «Αποφάσισα να βγω ραντεβού με όποιον θα ήθελε να με πάει για δείπνο»

Την περίοδο της ελευθερίας της φαίνεται πως απολαμβάνει η Έμιλι Ρατακόφσκι. Την Τετάρτη (13/9) το διάσημο μοντέλο ανέβασε ένα νέο βίντεο στο TikTok προφίλ της, προκαλώντας πανικό.

Στο νέο αυτό βίντεο αποκάλυψε την προϋπόθεση για να βγει ραντεβού με κάποιον. Συγκεκριμένα η Ρατακόφσκι έγραψε: «Πρόσφατα ελεύθερη αποφάσισα να βγω ραντεβού με όποιον θα ήθελε να με πάει για δείπνο». Παράλληλα στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει: «Ευγνώμων που αυτή η περίοδος της θεραπευτικής διαδικασίας πέρασε».

Όπως ήταν φυσικό το βίντεο έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, ενώ κατακλύστηκε παράλληλα από σχόλια που προτείνουν στην Ρατακόφσκι ραντεβού.

@emratagrateful this period of the healing process has passed♬ original sound – Mr_Superkick

Υπενθυμίζεται πως η Έμιλι Ρατακόφσκι υπήρξε παντρεμένη με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ από το 2018 έως και το 2022. Κατά την διάρκεια του γάμου τους, το ζευγάρι απέκτησε και έναν γιο, τον δύο ετών Σιλβέστερ Απόλλο.

«Ήταν απόφαση της Εμ. Τα πάει καλά. Είναι δυνατή και επικεντρωμένη στον γιο της. Της αρέσει να είναι μαμά» είπε μία πηγή στο «People» τον Ιούλιο.

Πηγή: Instagram/emrata

 

Πηγή: Instagram/emrata

 

Πηγή: Instagram/emrata

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ