Έλληνας ηθοποιός:«Έχω ερωτευτεί πολλά ανδρικά μυαλά»

«Με τον Ντοστογιέφσκι είμαι ερωτευμένος. Και τον Γιώργο Χειμωνά», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello.

Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος με αφορμή τον φετινό ρόλο του, στο μιούζικαλ «Victor Victoria» μίλησε τόσο για τα παιδικά του χρόνιαΜ όσο και για τα στερεότυπα που επικρατούν σε σχέση με τον έρωτα.

Ο ηθοποιός για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ρόλου υποδύεται έναν γκάνγκστερ ο οποίος ερωτεύεται μια γυναίκα σοπράνο που είναι μεταμφιεσμένη σε άνδρα. Ορμώμενος, λοιπόν, από την ερωτική ιστορία η οποία διαδραματίζεται στο μιούζικαλ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι το έργο είναι πολύ σύγχρονο με τα θέματα που καταπιάνεται. Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν στερεότυπα και όρια, φύλα και φραγμοί.

Όταν ερωτήθηκε αν θα μπορούσε να ερωτευτεί ένα ανδρικό μυαλό, ο Στάνκογλου απάντησε: «Έχω ερωτευτεί πολλά ανδρικά μυαλά. Με τον Ντοστογιέφσκι είμαι ερωτευμένος. Και τον Γιώργο Χειμωνά».

Στη συνέχεια, ωστόσο, εξομολογήθηκε πως δεν είναι σίγουρος αν σεξουαλικά θα μπορούσε να πάει με άνδρα. «Για να είμαι ειλικρινής, δε ξέρω. Νομίζω ότι τώρα πια, που έχω μεγαλώσει, όχι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σχετικά με την παιδική του ηλικία, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε, πως αυτή είχε υπάρξει περιπετειώδης. «Έκλεβα ποτά, απλά για να κλέψω. Με μια πρώην κοπέλα μου πήγαμε σε σούπερ μάρκετ και βάλαμε κρυφά στην τσέπη ντελικατέσεν πράγματα. Όχι γιατί μας έλειπαν, αλλά για την αλητεία»,δήλωσε.

 

Διαβάστε επίσης:

Μπρι Λάρσον: Δεν θυμάμαι καν τι είπα στα Όσκαρ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ