Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Νεκτάριο Λεμονίδη: «Δεν νομίζω να μου τα… φορέσει τόσο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου έδωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Λεμονίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχθηκε στο σπίτι του το τηλεοπτικό συνεργείο και έφτιαξαν μελομακάρονα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Είμαι έτοιμη να γίνω μαμά. Ευελπιστώ το 2024 να γίνω διπλή ή τριπλή. Εγώ έχω τους κωδικούς του κινητού του».

«Μετά τον γάμο, υπήρχαν πάρα πολλά αιτήματα από γυναίκες στο Instagram του Νεκτάριου. Το παίζει λίγο τζόβενο, κατάλαβες;» πρόσθεσε.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το αν σημαίνουν κάτι τα κέρατα ενός διακοσμητικού ελαφιού που έχουν στο σπίτι τους, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε: «Δεν νομίζω να μου τα φορέσει τόσο».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε αποκαλύψει: «Όλοι μου στέλνουν μηνύματα ότι πλέον θα μου πάρει την θέση ο Νεκτάριός μου, ο άνδρας μου. Μετά μου λένε ότι έχει γίνει influencer. Το ζω και αυτό! Του έχουν κάνει πολλά αιτήματα, πολλές γυναίκες από το πουθενά».

«Εντάξει, εννοείται ότι δεν κάνει αποδοχή και άμα μία του στείλει μήνυμα, απαντάω εγώ. Της λέω: “Γεια σου αγαπημένη μου, είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου, αγάπη μου, όλα καλά;”», είχε σημειώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ