Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Άννα Βίσση: «Θα ήθελα να ήμουν άνδρας και να την πήγαινα στα ουράνια»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν σήμερα (14/3) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η γνωστή ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην Άννα Βίσση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Θα ήθελα να ήμουν άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια».

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την Άννα Βίσση είπε: «Είναι πάρα πολύ δοτική, είναι γλυκιά, είναι συντροφική. Πραγματικά, θα ήθελα να ήμουν άνδρας και να την πήγαινα στα ουράνια! Είναι για αγκαλιές. Ενώ την βλέπεις πάνω στην σκηνή και λες θα τρελαθώ, τι ενέργεια, τα έχω χάσει με το κορίτσι αυτό, στο σπίτι είναι κοριτσάκι».

Ακόμα σημείωσε ότι: «Είναι πολύ μοιρασμένο το αντρικό μου κομμάτι και το θηλυκό. Πρέπει πολύ να εμπιστευτώ κάποιον και να είμαι σίγουρη για να βγάλω το θηλυκό. Κυριαρχεί το δωρικό.

Δεν θέλω τρέλα, θέλω αυτοκυριαρχία. Όταν έρχεται κάτι δύσκολο στη ζωή λέω «Θεέ μου, ήρθες τώρα για να με δοκιμάσεις πάλι στην αυτοκυριαρχία;». Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερό μου βάσανο, γιατί δεν μου αρέσει να φεύγω από τη ψυχραιμία και την ταπεινοφροσύνη μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ