Ελεονώρα Μελέτη: Το ξέσπασμα για την κακοποίηση της 10χρονης στη Νέα Σμύρνη – “Όσο δείχνουμε ανοχή, είμαστε συνένοχοι”

Στην υπόθεση κακοποίησης της 10χρονης στη Νέα Σμύρνη από τον ίδιο της τον πατέρα αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Η παρουσιάστρια του MEGA δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories της, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι “όσο δείχνουμε ανοχή σε αυτή την κατάσταση είμαστε όλοι συνένοχοι της σαπίλας”

Τι έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τον εφιάλτη που βίωνε το 10χρονο κοριτσάκι

“Όχι άλλα παιδιά δολοφονημένα, όχι άλλα παιδιά βιασμένα, όχι άλλα παιδιά εγκαταλελειμμένα, όσο δείχνουμε ανοχή σε αυτή την κατάσταση είμαστε όλοι συνένοχοι της σαπίλας. Αυτό είναι το χέρι ενός 10χρονου κοριτσιού. Ο πατέρας της της το έκαιγε στο μάτι της κουζίνας, κάθε φορά που αυτό αντιστεκόταν στις σεξουαλικές ορέξεις του. Το κοριτσάκι πήγαινε καθημερινά έτσι στο σχολείο” έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη, δημοσιεύοντας τη σοκαριστική φωτογραφία που δείχνει το χέρι της 10χρονης στη Νέα Σμύρνη με εγκαύματα.

“Και εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα. Στο σχολείο δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί και να αντιδράσει κανείς; Μέχρι πότε θα φέρνουν στον κόσμο παιδιά αρρωστημένες προσωπικότητες; Πότε θα θεσπιστεί επιτέλους ένας εξειδικευμένος φορέας που θα κρίνει και θα αποφασίζει ποιος είναι κατάλληλος για να γίνει γονέας και πότε όχι; Πότε θα αποφασιστεί όλοι μα όλοι οι γονείς να περνάμε ανά τακτικά διαστήματα επιμορφωτικά σεμινάρια γονεϊκότητας και επιθεώρηση ώστε να διαπιστωθεί αν τα παιδιά μας ζουν και μεγαλώνουν σε υγιή περιβάλλοντα.

Ή μήπως «θα μου πεις εσύ εμένα ρε πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου» Ή πως «με ποιο δικαίωμα θα κρίνεις εσύ εμένα πως θα είμαι σαν γονιός» ή μήπως «παιδί μου είναι ό,τι θέλω θα κάνω!» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.