Ελεονώρα Μελέτη: Παρουσιάστρια μου είχε πει «θα παραμείνεις ένα μικρό και ταπεινό ποντικάκι»

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη της Νίκης Λυμπεράκη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του MEGA.

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την αμφισβήτηση που είχε δεχθεί στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής της διαδρομής.

«Με έχουν στηρίξει πολύ οι γυναίκες σε αυτόν τον χώρο και μάλιστα σπουδαίες γυναίκες. Έχω δεχθεί πολύ σπουδαίες συμβουλές από μεγάλες γυναίκες, όπως και η Έλλη Στάη. Μου είχε δώσει μια πάρα πολύ ωραία συμβουλή πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με την ψυχαγωγία. Εξαιρετική συμβουλή. “Αυτή τη στιγμή αυτό που συμβαίνει μπροστά σου, ο Πρωινός Καφές, θα πρέπει να το δεις σαν μια όμορφη γυναίκα που περνάει με ωραία μαλλιά και λέγεται ευκαιρία. Εσύ πρέπει να την αρπάξεις από τα μαλλιά και να την εκμεταλλευτείς” μου είχε πει» υποστήριξε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Βέβαια έχουν υπάρξει και άλλες γυναίκες που δεν ήταν της ίδιας φιλοσοφίας! Δηλαδή έχω ακούσει από γυναίκα παρουσιάστρια το εξής: “Άκου να δεις, κοριτσάκι μου, εδώ που ήρθες εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια και αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη. Θα παραμείνεις ένα μικρό, ταπεινό ποντικάκι που θα δουλεύει για εμάς”. Σήμερα δεν υπάρχει στον χώρο» συνέχισε.

«Απάντησα όμως κι εγώ! “Όντως είστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο, απλά ελπίζω μετά από τόσα χρόνια να μην είμαι στο ίδιο σημείο που είστε και εσείς στάσιμη». Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη στην ενημέρωση όταν συνέβη αυτό» εξήγησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε μερικά σημεία από τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ