Ελεονώρα Μελέτη: Νέες φωτογραφίες από τον θρησκευτικό γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύτηκε τον Θοδωρή Μαροσούλη και βάπτισαν την κόρη τους, η οποία πήρε τα ονόματα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς. Μάλιστα ο γάμος ήταν έκπληξη από τον Θοδωρή Μαροσούλη προς την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί με πολιτικό το 2017.

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Το ξέφρενο πάρτι και ο πρώτος χορός του ζευγαριού

Η παρουσιάστρια του Mega, μιλώντας στην εκπομπή της για το ευτυχές γεγονός, εξήγησε πως δεν γνώριζε τίποτα και ότι εκείνη θεωρούσε πως θα γίνει μόνο η βάπτιση. Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσουν. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο».

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο instagram, νέες φωτογραφίες από την ώρα των δύο Μυστηρίων, ενώ στην λεζάντα ενός εκ των φωτογραφιών έγραψε: «Έχετε απορίες και θα τις απαντήσω όλες απλά περιμένω να έχουμε και τις επαγγελματικές φωτογραφίες».

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάπτισαν την κόρη τους – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ