Ελένη Τσολάκη: Θα επέστρεφε στο Happy Day;

Στις 5 Ιουλίου ξεκινά η νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο ΟΡΕΝ. Η παρουσιάστρια επιστρέφει έπειτα από απουσία περίπου ενός έτους. “Ξεκινάμε την καλοκαιρινή εκπομπή με δροσιά, κέφι και αισιοδοξία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από ένα χαμόγελο, από μια ωραία κουβέντα” είπε η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

“Είναι η δεύτερη φορά που θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Είμαι ξεκούραση από τη χρονιά που έφυγε, έχω ενέργεια και ενθουσιασμό” πρόσθεσε. “O άνδρας μου δεν μου είπε κάτι, θα ξεκλέβουμε κάποια Σαββατοκύριακα για τις διακοπές” σημείωσε.

“Χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα. Είναι δύσκολο να μην δουλέψεις, να πάρεις την απόφαση να μην δουλέψεις. Χρειαζόμουν ψυχολογικά να κάνω μερικά βήματα πίσω και να μην δουλέψω. Να κάνω την αυτοκριτική μου για να επιστρέψω με τη διάθεση που έχω τώρα” περιέγραψε.

“Όχι μόνο για τον ΣΚΑΙ. Ήταν τρία χρόνια περίεργα επαγγελματικά, δεν πήγαν όλα τόσο καλά, όσο θα ήθελα. Είχα την πολυτέλεια να πάρω τον χρόνο μου και να κάνω δύο βήματα πίσω” συμπλήρωσε. “Το πρωί βλέπω Happy Day, δεν μπορώ χωρίς Happy Day” είπε και η Σίσσυ Χρηστίδου την ρώτησε αν θα επέστρεφε στην εκπομπή. “Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, τύπου Erasmus, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου, είναι οι φίλοι μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και αποδεδειγμένα σταθερή. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε, αν προέκυπτε ανάγκη, είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου” απάντησε.

“Με έχουν προσεγγίσει, αλλά το Survivor είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανα με τίποτα. Τόσες μέρες χωρίς μπάνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση” είπε χαρακτηριστικά.

“Πάρα πολύ ήθελα να κάνω το Αγρότης μόνος ψάχνει. Αισθάνομαι πως ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά εντάξει… Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα γίνονται για καλό” σχολίασε για το Project που δεν είχε την ευκαιρία να κάνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ