Ελένη Τσολάκη: Ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε χθες μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από ιδιωτικό θεραπευτήριο, αποκαλύπτοντας ότι νοσηλεύεται.

Η Ελένη Τσολάκη, ωστόσο, απέφυγε να αποκαλύψει τους λόγους της εισαγωγής της στο νοσοκομείο.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day” αποκάλυψε πως η Ελένη Τσολάκη είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο μέσα στις γιορτές.

 

«Μπορεί να ανησυχήσατε βλέποντας το post της Ελένης Τσολάκη… Η Ελένη μπήκε στο νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο. Εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ημέρες διακοπών. Εμείς μιλήσαμε, είναι μια χαρά, πήγαν όλα καλά. Ελενάκι σου στέλνουμε την αγάπη μας» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για την περιπέτεια της υγείας της

“Φέτος οι γιορτές ήταν διαφορετικές…αλλά με το πιο μεγάλο μήνυμα!! Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τον προσέχετε κ να τον “προλαβαίνετε”. Τότε θα μπορείτε να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας κ να πάρετε όλη την αγάπη που μπορεί να γίνει η δύναμη σας!!! Γιατί με την αγάπη τα εύκολα γίνονται υπέροχα κ τα δύσκολα μεταμορφώνονται σε εμπειρίες!!!”, έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ