Ελένη Ράντου: Η οργισμένη ανάρτηση – “Μπράβο σας – Άλλη μια φορά τα καταφέρατε”

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία “Ελπίς” στους κατοίκους της Αττικής τα τελευταία 24ωρα.

Εκατοντάδες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί από χθες στους δρόμους, αναμένοντας κάποιον να τους βοηθήσει, ενώ πολλά νοικοκυριά υποφέρουν από το κρύο και όχι μόνο, λόγω των διακοπών ρεύματος που σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές του νομού.

Ανάμεσα σε αυτούς που βίωσαν τέτοιες καταστάσεις ήταν και η Ελένη Ράντου, γεγονός που γνωστοποίησε με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως ανέφερε στην δημοσίευση της, η αγαπημένη ηθοποιός έμεινε για αρκετές ώρες στο σπίτι της, δίχως φως και θέρμανση. Η Ελένη Ράντου, μη μπορώντας να κρύψει την οργή της, γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής της:

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση- έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι- να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήταν φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. ( μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoουσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!».

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Ράντου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ