Η Ελένη Ράντου εξομολογήθηκε πως άργησε να πει μπράβο στον εαυτό της και εξήγησε τον λόγο.
Παράλληλα αποκάλυψε πως ντρέπεται να δει τον εαυτό της στις επαναλήψεις των σειρών που έχει παίξει, τονίζοντας ότι «δεν έχω καλή σχέση με το να βλέπω την εικόνα μου σε τίποτα που έχει φακό».
Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Ράντου έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, όπως: στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και στις «Σαββατογεννημένες».
«Βασανίζομαι πολύ»
Στη διάρκεια των δηλώσεών της, η Ελένη Ράντου είπε: «Άργησα να πω μπράβο στον εαυτό μου, γιατί είμαι πολύ αυστηρή, πολύ απαιτητική, και πάντα νιώθω ότι το καλύτερό μου δεν το έχω κάνει, έχω και άλλη υπέρβαση να κάνω. Ίσως πρώτη φορά το είπα στην τελευταία μου δουλειά».
«Ντρέπομαι να δω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις. Δεν ξέρω γιατί. Γενικά δεν έχω καλή σχέση με το να βλέπω την εικόνα μου. Ούτε στις φωτογραφίες είμαι καλή, δεν είμαι καλή σε τίποτα που έχει φακό. Βασανίζομαι δηλαδή πολύ», συνέχισε.
