Ελένη Πετρουλάκη: Είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα

Η Ελένη Πετρουλάκη διηγήθηκε on camera ιστορίες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η διάσημη γυμνάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ίλια Ίβιτς, το πρώτο της ραντεβού μαζί του και τους δύο γάμους τους.

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε ακόμη και για την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία της, ύστερα από την δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.

«Το πρώτο ραντεβού με τον Ίλια ήταν σε ένα Ελληνάδικο στο Πειραιά. Είχα βγει με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε την επιστροφή μου από την Αμερική. Στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Ίλια και είπα στην φίλη μου “αυτός μου αρέσει”. Μου έστειλε λουλούδια και μου είπε “για τα δημοσιεύματα, να μην λένε ψέματα”. Με τον Ίλια έχουμε παντρευτεί δυο φορές: και με πολίτικο και με θρησκευτικό γάμο. Όταν έγινε ο πολίτικος γάμος φύγαμε από την πίσω πόρτα του δημαρχείου. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε μόνο με τους στενούς συγγενείς μας και παιδάκια από τη γειτονιά», είπε η Ελένη Πετρουλάκη για τον σύζυγό της στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Σχετικά με τις δυσκολίες της στην εγκυμοσύνη, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε: «Δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και την Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει το έχω κάνει. Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν. Μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει».

Όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, σημείωσε: «Έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα πως είχα ένα αυτοάνοσο στις αρθρώσεις. Δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητα μου και έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα rehabilitation fitness».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ελένη Πετρουλάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ