Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Για ψώνια με την Βαλέρια σε εμπορικό κέντρο

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη της Βαλέρια Λάτσιου. Την βόλτα τους κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού “Hello!”, ο οποίος τους απαθανάτισε πιασμένους χέρι χέρι.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι πάνω από μία δεκαετία μαζί, ενώ το 2015 παντρεύτηκαν. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τρία παιδιά, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, τον 21χρονο Άγγελο, την 18χρονη Λάουρα και την 15χρονη Βαλέρια, ενώ το 2015 απέκτησε την Μαρίνα με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Βαλέρια συνόδεψε την μητέρα της και τον επιχειρηματία σε ψώνια που έκαναν στο εμπορικό κέντρο και σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού η δεύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη έχει πολύ τρυφερή σχέση με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της με την οικογένειά της, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Άνδρος, καθώς στο νησί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Μάκης Παντζόπουλος και η οικογένεια είναι ιδιαίτερα δεμένη με το νησί.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ